Dierenvrienden let op: op beide Paasdagen zijn wij gesloten. Op 18 april staan wij vanaf 9 uur weer graag voor u klaar !

 

Dierenarts Amstelveen - Het Beestenkasteel

Dierenarts Het Beestenkasteel Amstelveen (stadshart)
Bij de praktijk van dierenarts 'Het Beestenkasteel' te Amstelveen (stadshart) kunt u te allen tijde terecht met klachten van welke aard dan ook, van al uw grote of kleine huisdier(en). 
Het belang van u en uw gezelschapsdier staat bij dierenarts 'Het Beestenkasteel' vanzelfsprekend voorop! Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op een eerlijk en duidelijk advies. En dat allemaal uiteraard tegen een redelijk tarief.
 
Kom langs of maak een afspraak voor professioneel consult, advies, vaccinaties, operaties, tandheelkundige behandelingen, bloed- en urineonderzoek, dieetvoeding, nazorg of éen van de overige behandelingen. 
U vindt alle diensten handig onder één dak bij de praktijk én de fraaie, sfeervolle winkel (dierenspeciaalzaak) van dierenarts 'Het Beestenkasteel' in Amstelveen (Stadshart).
 
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u uw huisdier via deze link bij ons in te schrijven. U kunt dan een gratis penning met daarin de naam van uw favoriete huisdier gegraveerd in de winkel komen uitzoeken. 
Daarom hopen wij u en uw huisdier binnenkort bij dierenarts 'Het Beestenkasteel' in het altijd bruisende stadshart van Amstelveen te mogen verwelkomen!
Loop gerust eens vrijblijvend binnen; onze gekwalificeerde en ervaren medewerkers staan voor u klaar.
 
Team dierenarts 'Het Beestenkasteel'
 
 

Konijnenvrienden, let op !!


Er komen nog steeds meldingen binnen over acute sterfte onder konijnen. Het gaat hier om een uitbraak van VHD (Viral Hemorrhagic Disease), ook wel Rabbit Hemorrhagic Disease (RHD) genoemd. Uit verder onderzoek is gebleken dat sprake is van een nieuwe variant van het virus, namelijk het RHD2-virus. Dit virus is zeer besmettelijk. De gebruikelijke konijnen vaccinatie biedt helaas geen bescherming tegen de type 2 stam die op dit moment heerst. Daarom is er nu een aparte vaccinatie beschikbaar. Lees meer over dit virus op onze website. Lees meer over deze ziekte ....

Bescherming tegen myxomatose en VHD1 blijft erg belangrijk. Wij adviseren u dan ook deze twee vaccinaties beide in te zetten om uw konijn maximale bescherming te bieden.


 

Spreekuur voor konijnen-enting op 19 april !

 

Op woensdag 19 april kunt u tussen 12.00-18.00 terecht op ons ent-spreekuur. Bel  met 020- 6437245 om uw plekje te reserveren of voor informatie over de andere ent- spreekuren 020-6437245.

Het vaccin kost op deze speciale actiedag slechts   22.50 euro per konijn en dat is inclusief de booster na 6 weken! Na de booster is uw dier 6 maanden beschermd.