Team 'Het Beestenkasteel'

Initiatiefnemer, praktijkmanager en eigenaar van dierenarts 'Het Beestenkasteel' te Amstelveen is paraveterinair John Urselmann. Hij weet niet anders dan dat hij van kinds af aan altijd omringd is door dieren en bezig is geweest met hun verzorging. Naast zijn drukke professionele- en privéleven is hij al jarenlang vrijwilliger op de dierenambulance en daarnaast betrokken bij verschillende (internationale) dierenwelzijnsprojecten.
katenhond

Dat John een passie voor dieren heeft is wel duidelijk.


Hij nam het initiatief tot dierenarts 'Het Beestenkasteel' vanuit de, zijns inziens, dringende behoefte aan een dierenarts die een duidelijk en eerlijk advies en daarop volgende behandeling geeft. Dat klinkt misschien logisch en voor de hand liggend, maar blijkt in de realiteit lang niet altijd zo te zijn. Bij het Beestenkasteel wordt integer met het belang van het dier en het baasje omgegaan.

Dierenarts Het Beestenkasteel in Amstelveen werkt samen met ervaren en moderne dierenarts(en) met het hart voor dieren op de juiste plek. Alle medewerkers onderschrijven het uitgangspunt van wat de basis voor deze unieke samenwerking vormt, van harte!